Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Risto Home

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele dumneavoastra (nume, email, telefon, adresa facturare, adresa livrare) sunt necesare pentru emiterea facturii pentru produsele comandate si pentru livrarea produselor. RefuzulĀ dumneavoastra de a le furniza determina anularea comenzii.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Risto Home, va exprimati in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate si folosite de catre administratorii Risto Home in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu dvs.;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Risto Home si a tertilor cu care Risto Home are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Risto Home va retine datele dvs. si le va folosi in scopul informarii privind situatia contului de pe Risto Home, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Risto Home nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului din sectiunea de contact sau pe adresa de email contact@ristohome.ro.