Despre noi

Risto Home este magazinul on-line al brand-ului Risto Chef, companie care importa pe piata romaneasca produse de calitate, destinate profesionistilor din domeniul HoReCa (Restaurante, Hoteluri, Cafenele).

Produsele comercializate de noi sunt folosite in cadrul celor mai cunoscute hoteluri si restaurante din Romania, avand un raport calitate pret foarte bun si o durata de functionare mai mare decat a produselor gasite in reteaua de comert destinata utilizatorilor casnici.

In cadrul magazinului on-line va oferim o gama larga de produse precum: vesela pentru bucatarie (tigai, cratite, oale), cutite profesionale de bucatarie, o gama variata de ustensile de bucatarie, vase pentru cuptor, caserole din sticla pentru alimente, dar si vesela din portelan si sticla, pahare si carafe, tacamuri din inox, accesorii diverse pentru servirea mesei.

Oferim spre vanzare si produse electrocasnice mici precum vitrine pentru vin, mini frigidere, blendere, storcatoare, mixere.

Produsele comercializate sunt fabricate in Italia, Portugalia, Cehia, Polonia, Olanda, Corea, Spania, Turcia, Franta si apartin unor producatori renumiti precum: Icel, Pintinox, Bormioli, Saturnia, Stalgast, Ilsa, A la Cuina, Glasslock, Royal Leerdam, Pasabahce, De Silva, Royale, Ballarini, Thun, Durobor, Tognana, Viejo Valle, Stalgast, producatori ce pun accent pe calitate si durabilitate.

Cateva din produsele pe care le puteti achizitiona pe acest site le regasiti si in magazine specializate din complexe comerciale de tip Mall, dar la preturi mult mai mari. Asta pentru ca echipa Risto Home simte cu adevarat ce inseamna Pentru casa si suflet si isi doreste sa aduca in caminele dumneavoastra produse de calitate, la preturi minime in Romania.

Risto Chef a dezvoltat o retea de magazine in principalele orase din tara, unde puteti vedea si achizitiona o parte din produsele disponibile pe site. Preturile in cadrul magazinelor Risto Chef s-ar putea sa fie diferite de cele afisate pe acest site.


Va invitam sa vizitati magazinele de prezentare Risto Chef din urmatoarele orase:

Bucuresti
str. Baicului, nr. 59, langa podul de pe str. Doamna Ghica
Cluj
str. Cantonului, nr. 24
Ghimbav, Brasov
str. Morii, nr. 166, birou 1
Constanta
str. Pescarilor, nr.8
Focsani
str. Renasterii 8 bis