Transport si retururi

Risto Home va pune la dispozitie livrarea produselor prin firma de curierat rapid Dragon Star Curier, in 1-3 zile de la comanda, costul unei livrari depinzand de valoarea comenzii. Tariful este valabil pentru comenzile cu o greutate maxima de 10 kg si pentru localitatile aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat Dragon Star Curier. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului.

Oferim transport gratuit pentru comenzi mai mari de 350 lei.

In momentul in care produsele dumneavoastra sunt expediate din depozitele noastre, veti primi un email de informare in acest sens.

Conform Ordonantei Guvernului 34/2014, aveti dreptul sa notificati in scris Risto Home ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier si trebuie anuntata in prealabil prin email la adresa contact@ristohome.ro.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate: in ambalajul original si cu toate etichetele intacte si documentele care le-au insotit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produselor se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Nu este permisa returnarea produselor folosite.
Acesta clauza se aplica conform Ordonantei Guvernului nr. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

 

Date de contact
Risto-Team Total SRL
Str. Caramidariei nr. 5, Birou 3, Brasov
Telefon: 0785 240 544
Fax: 0368 881 050
Email: contact@ristohome.ro
Numar Registrul Comertului: J08/1148/2013
Cod fiscal: RO32080482